Odalar

Isparta Kız Yurtları ve Isparta Yurt Fiyatları

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'ni kazanan öğrenciler ailelerinden uzak bir şehiri tercih ederek geliyorlarsa elbette yurt olarak güvenilir bir yurt arayacaklardır. Aileler kendilerinden uzaklaşan çocuklarının güvenilir, temiz ve kaliteli bir yurtta kalmasını isterler. Ancak bu şekilde rahat edecek olan anne ve babalar başka bir şehirde çocuklarının nasıl bir ortamda kaldıklarını elbette merak edeceklerdir. Erdem Kız Yurtları ve Erdem Erkek Yurtları anne ve babaları bu güveni veren bir yurttur. Kaliteli hizmet anlayışı ile, temiz odaları ile ve 24 saat güvenliği ile aile ortamından çok daha fazlasını sağlayan yurtlarımız aynı zamanda sene içersinde yaptığı aktivitelerle de öğrencilerin sosyal bir çevre edinip ders ve sınav stresini atmanıza da yardımcı olacaktır.
Isparta'da öğrenci sayısında bağlı olarak elbette bir çok öğrenci yurdu mevcuttur bu yükseköğrenim yurları sundukları imkanlara ve bulundukları konuma göre fiyat seçenekleri sunacaklardır. Burada önemli olan yurt seçiminizde yurdun tüm imkanlarını öğrenmeniz ve buna göre karar vermenizdir. Örneğin çok güzel imkanlar sunan yemekleri güzel olan bir yurdu tercih ettiğinizi düşünelim ancak bu yurt konum itibariyle eğer uzak bir bölgede yer alıyorsa yine sizi sene içerisinde hem yol maliyetleriyle hem de zaman kaybınız nedeniyle sizi mağdur edebilecektir. Erdem Kız Yurdu ve Erdem Erkek Yurdu bulunduğu konum itibariyle size ulaşımda rahatlık sağlarken size sunduğu diğer tüm imkanlarıyla dört dörtlük bir yurt imkanı sağlayacaktır. Isparta'da en kaliteli yurt olmak için gerekli olan imkanlar bizde mevcut. Isparta'da yurt fiyatları da bu anlamda yurdun sağladığı imkanlara göre belirlenir.

Isparta Özel Yurtlar Fiyatları

Isparta Özel Erkek Yurtları ve Isparta Özel Kız Yurtları aramanızda özellikle öğrencilerin en çok çekindiği ve araştırdığı konuların başında fiyatları gelir. Ancak bize göre asıl önemli olan fiyat değil kalitedir. Çünkü örnek olarak ele alacak olursak kalitesiz yurtla kaliteli yurt karşılaştırması yapalım;

Kalitesiz Yurt;

Size imkanlarda aradığınız hizmeti veremeyebilir bu da sizin yıl içerisinde dersleriniz ve sınavlarınız dışında ki sorunlarla uğraşmanıza neden olur.
Güzel yemek imkanı sağlamayabilir bu da sizin dışarıdan yemek almanıza neden olur bu da size ek maliyet getirir.
İnternet gibi konularda sizi hüsrana uğratabilir.
Merkezi bir konumda yer almayabilir bu da size ek maliyet getirir.
Rutubet gibi hijyen olmayan ortamlar gibi rahatsız edici durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kaliteli Yurt;

Size kaliteli hizmet anlayışı ile işlerinizi kolaylaştırırken rahatlıkla ders çalışma ve sınavlara hazırlanma imkanı sağlar.
Güzel ve taze yemekleri sayesinde hem sağlıklı beslenir hem de ek maliyetlerin önüne geçmiş olursunuz.
Sosyal aktiviteler ve eğlencelerle size sosyal imkanlar sağlarken internet gibi konularda en iyi hizmeti almış olursunuz.
Konum itibariyle doğru yerde yer almasıyla Üniveristenize, sosyal mekanlara veya şehir merkezi gibi otogar gibi konumlara kolay ulaşım sağlarsınız.
Temizlik gibi hijyen konularda içiniz rahat olur.
Görüldüğü üzere fiyattan ziyade kaliteyi yakalamak çok önemlidir. Erdem Yurtları size hem kaliteli hem de ekonomik olmasıyla öğrencilerin huzurla kaldığı Isparta'da ki en iyi erkek yurdu en iyi kız yurdudur diyebiliriz.

Isparta Öğrenci Yurtları

Isparta yurtları devlet kyk yurdu ve özel yurtlardan oluşmaktadır. Özel yurtların resmi kurumlara bağlılığı ise önemli bir konudur. Çünkü denetlenebilir olması hem yurdun kalitesini arttırırken anne ve babalar için de güvenilir olmasını sağlar. Gençlik ve spor bakanlığına bağlı olan bu yurtlar belli periyotlarda bakanlık tarafından takibi yapılan yurtlardır. Erdem yurtları da Bakanlığa bağlı bir yurttur. Bu sayede denetlenebilir özel bir yurt olarak hem gerekli kuralları yerine getiriken özel olmanın verdiği kaliteyle öğrencilerimize ek hizmetler sunarak öğrencilerin bir ev ortamından ötesini hissetmelerini sağlamaya çalışıyoruz.
Isparta Yurt - Isparta'da Özel Yurtlar - Isparta Kız Yurdu - Isparta Erkek Yurdu